Paars Partnerschap

Maandag 20 maart jl. heeft Paars Partnerschap in samenwerking met Defensie een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd voor belangstellenden voor de opleidingen Office Management. Ruim 70 belangstellenden van diverse dienstonderdelen hebben gehoord hoe het opleidingstraject voor de opleidingen Secretaresse (niveau 3) en Managementassistent/directiesecretaresse (niveau 4) zijn vorm gegeven. Tijdens en na de presentatie zijn er vele vragen gesteld en beantwoord.

Inmiddels hebben beide uitvoerende ROC's, Summa College in Eindhoven voor niveau 4 en ROC Friese Poort in Emmeloord voor zowel niveau 3 als 4, besloten om de opleidingen in de loop van juni te laten starten. 

Aanmelden kan in overleg met je leidinggevende en je loopbaanbegeleider via Peoplesoft, school 333. De sessies worden zo spoedig mogelijk aangepast met de juiste data en overige informatie.

Op 18 mei is er voor de aangemelde kandidaten de zogenaamde nul-meting. De uitnodigingen daarvoor worden vlak daarvoor verstuurd, maar noteer die dag alvast in je agenda. Tussen de nul-meting en de start half juni worden er intakes gepland. Je krijgt daarvoor uiteraard ook een uitnodiging toegestuurd.

Klik hier voor de presentatie van Paars Partnerschap.

Klik hier voor de presentatie van ROC Friese Poort.

NB. De presentatie van Summa College wordt later toegevoegd.

Terug naar overzicht